Leta i den här bloggen

måndag 31 januari 2011

Ida Sjöstedt glömde mig - igen!

Om ni kollar in min bild här uppe ser ni att vi fortfarande är inne på samma tema. Vitt och silver .. sådär nyårsaktigt liksom. Men hon glömde mig igen den rackar'n. Nåväl. Jag är förlåtande till min natur och hoppas att hon kommer ihåg mig i augusti 2011. Bilden har jag stulit.

söndag 30 januari 2011

Streetstyle, Edsbyn v 4

Jaja. Ingen handväskkamera ännu, men om vi släpper det ... Sofie och Johanna går tredje året på Voxnadalens gymnasium. Varje onsdag är de några som klär sig i kavaj och är lite extra snygga. Härligt ju! Så var det inte på min tid. Då fanns förvisso inte Voxnadalens gymnasium, men Torsbergsskolan fanns, och där gick jag och Viktoria Silvstedt (så lika varandra ju) ... dock inte samtidigt.

Vårigare än så här kan det inte bli.

Eftersom jag inte fyndade nån ny(gammal) kappa igår, så är det lika bra att börja ladda för våren. Vårigare än så här kan det inte bli.

lördag 29 januari 2011

Tror på fynd idag.

Drar nog på Erikshjälpen idag och kollar om jag hittar nån av de här kapporna.

fredag 28 januari 2011

Som ni har väntat ...

Här kommer det fredagsekivoka inlägget - håll tillgodo!

Inte bara jag som är moloken

Om nån tycker att jag ser skitsur och smågalen ut i dagens Ljusnan, kan jag försvara mig med att det är inte alla som ser så muntra ut trots att de är med i Jean-Paul Gaultiers senaste Haute couturevisning heller. Så det så.


Vi får väl ta lädom av de som är allvarliga men fantastiska ...



Tufft på alla sätt!

torsdag 27 januari 2011

Jäddrar öcka fina inbjudningar.

Den ena från Ica - jag får hämta ut en Frödingetårta. Inte illa. Den andra - så fin att man nästan kan böla lite. Ballaste möbeldesignerna i Sverige ju. Hade fotot varit större hade även kattmaten kommit med på bilden (det drar kallt på golven nu vettni). Det hade även framgått tydligt att underlaget för inbjudningarna är vårt inte fullt så balla köksbord (men det kanske är ballt om tio år?)

onsdag 26 januari 2011

I mitt nästa liv

... ska jag ha talang, tålamod samt passa bra i pennkjolar. Så ska jag sitta (på en veranda kanske) och sy haute couture hela dagarna.

tisdag 25 januari 2011

Och i vanlig ordning: Här kommer facit

... på vilka som var bäst klädda under Guldbaggegalan - i rangordning. Eva Röse var finast i tv-rutan. Av de här bilderna att döma var det dött lopp mellan Helena af Sandeberg och fröken Röse.


 
'N dära, Pia har ibland klandrats för att "klä sig fel", men den här morgonrocksliknande skapelsen är ju helt underbar. Cecilia Frode må se underlig ut på just den här bilden, men kläderna var fina.

Jag är kallad fashionista!

http://tjallamalla.com/blog/kunder-efter-farg
Jääädrar va fränt! Det där fotot är från november. Skorna har dessvärre gjort sitt här på jorden och dömdes ut av en skomakare i lördags.

måndag 24 januari 2011

Partaj på på barnängen och på cirkus i afton!

Dior har kommit ut med sin haute couturekollektion för 2011, då blir det partaj på barnängen (jorå, hanen dansar - på riktigt. I skrivande stund till sweet emotion med Aerosmith). Partaj på Cirkus i Stockholm också. Guldbaggegala. Undrar om de kommer att se ut så här (som hos Dior):

eller så här:
 
Det blir vi varse kl 20:00.

söndag 23 januari 2011

Vem härmar vem egentligen?

Jag svarar mig själv. Det är antagligen jag som härmas eftersom den här donnan har bättre schwong i luggen.

   

Streetstyle, Edsbyn, v 3

Vem är den tuffa som står utomhus fast inomhus på barnängen? Jo, hon är Karolina Norlin! Den kvinna som redan tillfört Edsbyn så mycket och som nu kommer att höja kvalitén ytterligare ett snäpp. Här hittar ni bloggen där hon visar sånt hon säljer, men med tanke på den ofrekventa uppdateringen är hon ingen kylig buisnesskvinna ... ännu så länge. Men snart. Snart. Hon har t.ex. fått en inbjudan till Camilla Norrbacks visning under Stockholms modevecka (den apan. K alltså. Inte Camilla Norrback. Eller förresten, hon kan få vara en apa hon också).


Japp! Hon har gjort halsbandet alles själv, så det kan ni säkert köpa. Och eftersom fotografen lämnar lite att önska berättar jag att hon har kombinerat två sorters prickigt, döskallar och träpärlor klanderfritt.

Fortsätter att fundera på män

... och deras outfits. Vad jag gillar och vad jag inte gillar. Effetsökeri funkar sällan
men jag föredrar herrarna i gårdagens inlägg framför den här typen,  10 ggr av 10. (Och ja: även den här bilden är hämtad från style.com och modeveckor för män).

Är däremot helt på det klara med att när det kommer till de här två herrarna, gillar jag både tröjorna och innehållet. Svärfars tröja vinner. 

Några år senare ....
 

Men nu längtar jag efter modeveckor för kvinnor. Börja nu!


lördag 22 januari 2011

Menswear ... som det kallas overthere

Eller mens-wear kanske (eftersom ordet, mens, fortfarande roar en 39,11-åring) är ju absolut inte lika roligt som kvinno-klä'r. Men ibland händer det nåt ...


... vet inte vad jag tycker, men det blev intressant. Kan nån annan tala om för mig vad jag tycker?

fredag 21 januari 2011

Ni som måste blunda - blundar, för här kommer:

Fräcka fredag! Den här gången ur en annan synvinkel so to speak.

Best of, Klart jag har't:arna.

Guld, silver, brons ... så här innan "Klart jag har't, part 40" och innan alla modeveckor startar (modeveckor för män nu - icke lika intressant).
Guldet (hade't 2009 hö hö) går till, Klart jag har't, part 4:

 
Silvret till, Klart jag har't, part 1
 
Bronsplaketten (tvingas dessvärre köpa alla medaljer själv), Klart jag har't, part 35
 
Vill du se alla Klart jag har't:are (jag vet att du vill Magnus Vanberg), så kollar du här . Där ligger de uppradade. En och annan palta som nääästan kvalar in har också halkat med. Det gillar ni ju.